Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te verwijderen of niet te publiceren.
12 berichten.
Bouke en Dyrene van Krimpen Bouke en Dyrene van Krimpen
Onze glas in lood ramen uit 1930 zijn prachtig gerestaureerd en geisoleerd. Het is met oog voor detail en een hart vol liefde voor het vak gedaan. Knap staaltje werk! De ramen zijn precies op de juiste maat gemaakt, zodat het in ons bestaande kozijn past. De service is ook top! Bedankt Hendrik en vader!
familie ten Zijthoff familie ten Zijthoff
Het dunne glas in onze klein-kindonvriendelijke klapdeuren van de kamer naar de hal is vervangen door veiligheidsglas in een prachtig glas-in-lood decor. Het resultaat is verbluffend mooi en veilig voor rondrennend grut. We zijn er blij mee: heel goed gedaan Hendrik!
Ad & Wijny Ad & Wijny
De glas-in-lood ramen van onze woning uit 1935 waren nodig aan vervanging toe. Het is mooi om te zien hoe Hendrik van Lagen er met veel enthousiasme en vakmanschap in geslaagd is ons huis weer van strakke glas-in-lood ramen te voorzien met extra dubbelglas comfort.
Fam R. Dirksen Fam R. Dirksen
Door Van Lagen Glas in Lood is een ruit gemaakt en geplaatst in onze nieuwe voordeur. Super mooi, past precies bij ons huis uit 1956, Hendrik van Lagen, BEDANKT !!
Fam. Ledoux Fam. Ledoux
Van Lagen heeft ons kapotte glas in lood raam met boog vervangen door een prachtig tripel glas in lood raam. Het glas in lood (ruitmodel) zit op de buitenzijde, wat een authentieke uitstraling geeft. Gemaakt óp monumentenglas om de oude situatie na te bootsen. En een van beide spouwen gasgevuld, voor een nog betere isolatiewaarde. Een plaatje, meer warmtecomfort en veel minder straatgeluid. Precies wat we wilden. Zeer tevreden.
H. Pul H. Pul
Ook bij de kleine klus doet Van Lagen ergens zijn best! We hebben samen overlegd hoe een glas in lood raam boven de voordeur het mooist kan zijn. Vooraf hebben we een aantal schetsen gemaakt, en het uiteindelijke resultaat is werkelijk super! Daarnaast is het raam voorzien van dubbelglas, wat dus zorgt voor verduurzaming van ons huis.
Rudi en Britta Rudi en Britta
Hendrik heeft een mooie raamdecoratie gemaakt en geplaatst. Fijn dat hij mee dacht over onze wensen en hoe het bevestigd moet worden. Het resultaat is prachtig!
Erik&Heidi Erik&Heidi
Voor ons huis uit 1900 heeft Van Lagen Glas in lood prachtige nieuwe bovenlichten gemaakt. We zijn ontzettend blij met het resultaat, het is letterlijk en figuurlijk VAKmanschap!
A. van den Brink A. van den Brink
Perfect afgewerkte glas in lood ruiten, met indeling van door Van Lagen zelf gemaakt ontwerp mogen ontvangen. Helemaal tevreden met het eindresultaat.
Fam. L. Spaan Fam. L. Spaan
De spiegel-in-loodstalraam is een prachtige sfeervolle, functionele oplossing, voor een ‘donkere’ hoek. Door de lichtval krijg je een ruimtelijk effect!
Mulder Mulder
Gisteren is ons raam geleverd. In 1 woord PRACHTIG! Precies zoals gevraagd en dat voor een scherpe prijs. We zijn er erg blij mee. Bedankt!
K. tolboom K. tolboom
Zeer tevreden over het herstelwerk van onze glas in lood deuren! Super mooi geworden!