Glas in Lood Decoratie
Laten Maken

Wees creatief met glas in lood decoratie en geef uw huis of werkruimte een prachtige sfeer! Bekleed uw wand met glas in lood wanddecoraties. Laat zonlicht door uw raamdecoratie naar binnen schijnen. Of maak het binnen sfeervol met losstaande glas in lood artikelen als vlinders, glas in lood lantaarns, waxinelichthouders…

..kortom: breng creativiteit tot leven met glas in lood decoratie!

 

Glas in lood raamdecoratie

Glas in lood raamdecoratie is een prachtige oplossing om grotere ramen een mooier aanzicht te geven! Zonlicht op uw raam is niet langer vervelend maar geeft een unieke, sfeervolle en levendige uitstraling! In raamdecoratie kunt u van alles kwijt: moderne of klassieke ontwerpen, echte figuren en zelfs foto’s… en waarom uw logo niet laten spreken bij de ingang van uw huis of bedrijfspand? 

Wat laat u voor uw raam stralen?

Glas in lood Wanddecoratie

Glas in lood wanddecoratie is een sfeervolle oplossing voor een lege wand of nis in uw kamer! In combinatie met licht, zoals schemerlampen of kaarslichten, geeft dit een uniek en sfeervolle uitstraling!

Creatief met decoratie artikelen...

Met glas in lood decoratie zijn de mogelijkheden eindeloos. Met losse decoratie artikelen geeft u uw interieur een sfeervolle boost! Laat uw logo beter tot zijn recht komen in glas in lood; Zet sfeervolle waxinelichthouders op de tafels, laat lampenkappen prachtige kleuren schijnen, en zo meer! Geef uw ideeën gerust door, wij denken graag met u mee!

Welke glas in lood decoratie zou uw interieur verrijken?