Vragen? Tel: +31 6 10 58 83 93 / E: info@glasinloodwebwinkel.nl

Glas-in-lood Semi-isolatieglas

Glas-in-lood Semi-isolatieglas

Heeft u een bestaand glas-in-lood paneel in uw monumentaal pand of jaren 30 huis etc. en wilt u toch isolerend glas in lood, zonder dat de authentieke uitstraling van uw glas in lood paneel aan de buitenzijde verloren gaat?

Bij van Lagen Glas-in-lood is deze unieke vorm van beglazing sinds kort mogelijk in de vorm van glas-in-lood semi-isolatieglas Door het bestaande of nieuwe glas-in-lood een speciale behandeling te geven kunnen wij dit nu samenstellen tot semi-geïsoleerde beglazing!

In veel gevallen combineren wij dit met de nieuwe glas-in-lood techniek ‘glas-in-lood overlay‘, om de juiste dikte en optimale isolatie van de ruit te verkrijgen. Neem gerust contact met ons op over onze mogelijkheden!

Enkele voordelen t.o.v. conventioneel geïsoleerd glas-in-lood:

~ Uitstekende oplossing voor monumentale panden omdat de authentiek uitstraling behouden blijft aan de buitenzijde
~ Geen spiegeling meer van de glasplaat die ervoor zit aan de buitenzijde (zoals bij conventioneel isolatieglas)
~ Extra dun samen te stellen (dikte 12mm)
~ Geen voorzetraam meer nodig omdat het isolatieglas is waar geen vocht en vuil tussen kan komen.
~ Het glas in lood paneel is zeer sterk, vergelijkbaar met veiligheidsglas/gelaagd glas door de behandeling die hij krijgt, en is daardoor ook gelijk inbraak werend!

Voor informatie en advies over uw glas-in-lood, neemt u gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend online een offerte aan. Dit doet u door de gegevens van uw opdracht in te vullen en te verzenden.

Wij zijn u graag van dienst!

Lees meer
Sluit Menu
×
×

Winkelmand