Vragen? Tel: +31 6 10 58 83 93 / E: info@glasinloodwebwinkel.nl

Glas-in-lood Techniek

Glas-in-lood techniek

Bij het vervaardigen van al uw glas-in-lood producten, maakt van Lagen Glas-in-Lood gebruik van verschillende technieken. De bekendste glas-in-lood techniek is het traditionele glas-in-lood waarbij op maat gesneden glas tussen loodprofielen wordt geplaatst en vast wordt gesoldeerd waardoor het een prachtig en levendig geheel vormt!

Deze glas-in-lood techniek kan gebruikt worden in praktisch alle soorten glas-in-lood producten die wij u aanbieden. Het geeft uw beglazing de mooie, levendige uitstraling zoals we dat van authentiek glas-in-lood gewend zijn! 

Van Lagen Glas-in-lood maakt glas-in-lood producten voor u op maat! Door de grote hoeveelheid ervaring die wij met de glas-in-lood techniek hebben, heeft u zekerheid van zeer goede kwaliteit en kunt u ook bij ons terecht voor advies bij het ontwerpen van het product en het kiezen van de juiste glassoorten! Daarnaast zijn wij ook uw leverancier voor het materiaal en gereedschap voor al uw glas-in-lood werk!

Voor informatie en advies over uw glas-in-lood, neemt u gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend online een offerte aan. Dit doet u door de gegevens van uw opdracht in te vullen en te verzenden.

Wij zijn u graag van dienst!

Lees meer
Sluit Menu
×
×

Winkelmand