Vragen? Tel: +31 6 10 58 83 93 / E: info@glasinloodwebwinkel.nl

Glas-in-lood Veiligeidsglas

Glas-in-Lood veiligheidsglas

Soms is de stevigheid van het glas in uw deuren of ramen erg van belang. Denk hierbij aan binnendeuren waar zeer veel gebruik van wordt gemaakt. Bij Van Lagen Glas-in-Lood kunt uw glas-in-lood op veiligheidsglas laten zetten! Hierbij wordt het glas-in-loodwerk met behulp van de glas-in-lood overlay techniek op het veiligheidsglaspaneel gemaakt en vervolgens als één glaspaneel  in bijvoorbeeld uw deur geplaatst. Neem voor meer informatie of advies gerust contact met ons op!

Van Lagen Glas-in-Lood gebruikt draadglas, gehard glas, gelaagd glas of een combinatie van gelaagd/gehard glas als veiligheidsglas voor uw glas-in-lood ramen en deuren.

Deze veiligheidsbeglazing zorgt ervoor dat er niet snel een ruitje sneuvelt. Wat gebeurt er bij een breuk in uw veiligheidsglas ruit? Dan blijven de scherven in het raamwerk hangen aan de wapening/folie in het raamwerk. Bij gehard glas valt het bij een breuk uit elkaar in zeer kleine stukjes glas in plaats van in grote scherpe stukken.

Met behulp van de Glas-in-lood overlay techniek kunnen wij het veiligheidsglas dus alsnog van prachtig authentiek glas-in-lood werk voorzien! Zelfs facet geslepen bevels (wybers, ornamenten) kunnen op veiligheisglas aangebracht worden doormiddel van UV-lijm techniek zodat bijna niet te onderscheiden is van origineel glas-in-lood.

Voor informatie en advies over uw glas-in-lood veiligheidsglas, neemt u gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend online een offerte aan. Dit doet u door de gegevens van uw opdracht in te vullen en te verzenden.

Wij zijn u graag van dienst!

Lees meer
Sluit Menu
×
×

Winkelmand