Veelgestelde vragen:

Ja u kunt bij ons vrijblijvend een glas in lood ontwerp laten maken. Wij factureren dit wel , maar zien het nog niet als opdrachtbevestiging. Zo kunt u rustig uw ontwerpkeuze maken! 

Voer eenvoudig uw gegevens, ontwerpwensen en maatvoeringen in het offerteformulier in. Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk een realistisch ontwerp met prijsindicatie voor het glas in lood product toe. 

Wij kunnen uw glas in lood in verschillende prijsklassen aanbieden!

De kosten voor origineel glas in lood hangt normaalgesproken af van verschillende factoren. Het oppervlak van uw glas paneel, de vlakgrootte van de glasruitjes en de glassoort spelen een belangrijke rol. 

Wij bieden een extra mogelijkheid: Overlay glas in lood. 

Overlay glas in lood is wat minder arbeidsintensief dan origineel glas in lood en valt daardoor in prijs vaak gunstiger uit! Het lijkt sterk op origineel glas in lood. Daarnaast is het sterker en makkelijker te repareren. 

Vul eenvoudig het offerteformulier in voor een prijsaanvraag voor uw glas in lood!

Ja, dit bestaat. Dan kiest u voor overlay glas in lood. Bij deze vorm van glas in lood wordt het glas en lood op een enkel glaspaneel aangebracht. Bijvoorbeeld veiligheidsglas. Dit maakt het geheel enorm sterk. Nooit meer die glas in lood ruitjes stuk! 

Dit is in tegenstelling tot origineel glas in lood, wat bestaat uit afzonderlijke ruitjes, wat het geheel veel breekbaarder maakt. 

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan voor uw glas in lood!

Glas in lood tussen isolatieglas veroorzaakt spiegeling op uw glas in lood. Ook gaat de structuur van uw glas in lood aan beide zeiden verloren. Semi-isolatieglas is hiervoor een geschikte oplossing. Hierbij wordt uw glas in lood vóór of áchter het isolatieglas geplaatst in plaats van er tussen. Zo voorkomt u spiegeling aan één zijde van uw glas in lood ruit, terwijl het toch uitstekend geïsoleerd blijft!

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan voor uw glas in lood!

Overlay glas in lood heeft verschillende voordelen. Ten eerste is het sterker en kan toegepast worden op veiligheidsglas. Verder is er wat meer ontwerpvrijheid ten opzichte van origineel glas in lood. Daarnaast is overlay glas in lood vaak ook sneller en makkelijker te repareren!

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan voor uw glas in lood!

Ja, wij kunnen uw glas in lood speciaal behandelen, waardoor het isolatieglas minder ruimte inneemt. 

Geef uw wensen eenvoudig aan in het offerte formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor de mogelijkheden.