Glas-in-lood
op maat laten maken?

Bestel hier uw maatwerk in glas in lood! Beleef de unieke voordelen van Overlay Glas in Lood of blijf bij het ambachtelijke Traditionele Glas in Lood! 

Laat u adviseren of geef uw wensen door van ontwerp tot eindresultaat en vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan!  

Glas-in-lood Producten

Dit product is het glas in lood zoals u het gewent bent: afzonderlijke glasruitjes worden naar uw ontwerp in lood geplaatst tot een authentiek en levendig glas in lood product! Indien gewenst wordt uw glas in lood raam ook geïsoleerd! Laat hier uw glas in lood op maat maken voor uw ramen, deuren en decoratie artikelen! 

Echte Glas in Lood uitstraling behouden en toch geïsoleerd glas in lood laten maken? Dat is mogelijk: door gebruik te maken van Monumentaal Glas in Lood. Dit Glas in Lood houdt in dat wij aan de buitenzijde van het isolatieglas het authentieke Glas in Lood plaatsten. Hierbij kunnen wij meestal uw huidige Glas hergebruiken.

Dit product maakt geen gebruik maakt van afzonderlijke ruitjes maar van hele glaspanelen! Overlay glas in lood combineert hiermee de levendige uitstraling van het traditionele glas in lood met de oersterke eigenschappen van doorvalveilig glas! Ontdek ook de andere voordelen die het met zich meebrengt, zoals ontwerpvrijheid, onderhoudsvriendelijkheid en uitstekende isolatie!

Waarom traditioneel Glas in Lood:

Van Lagen Glas in lood is al meer dan 25 jaar specialist in het ambachtelijke, traditionele glas in lood. 

Traditioneel glas in lood kies je om zijn levendige uitstraling. Het is een prachtig middel om de sfeer, stijl en karakter te versterken van uw huis of pand. Het is dikker (diepere structuur en kleur) en net een beetje echter en levendiger dan de nieuwe techniek glas in lood overlay. 

Traditioneel glas in lood komt goed tot zijn recht in huiselijke en moderne interieurstijlen. Maar door zijn rijke geschiedenis komt glas in lood ook nogsteeds veel voor in monumentale panden. Deze panden hebben vaak een specifieke historische (glas in lood) stijl, zoals:

✓ Jugendstil (Art Nouveau)

✓ Art Deco (Amsterdamse school)

 Jaren-’30 

Modern: vrij ontwerpen

Traditioneel glas in lood kan goed geïsoleerd worden: zowel in trippelbeglazing als ook als voorzetraam voor uw isolatieglas! vraag gerust naar onze mogelijkheden!

Monumentaal Glas in Lood maar dan wel een hoge isolatiewaarde:

Van Lagen Glas in lood is al meer dan 25 jaar specialist in ambachtelijk glas in lood. Vanuit dit probleem dat bij monumentale panden er niets gewijzigd mag worden aan het uiterlijk van het pand is de oplossing Monumentaal Glas in lood ontstaan. De voordelen?

Behoudt van de monumentale glas in lood uitstraling

Geschikt voor oude monumentale panden

Reparatievriendelijk

Hoogwaardige isolatie

Goede geluidsisolatie

Extra sterk en veilig

Flexibel Glas in Lood, van kwetsbaar naar oersterk:

Van Lagen Glas in lood is al meer dan 25 jaar specialist in ambachtelijk glas in lood. Door de jaren heen bleek de kwetsbaarheid van glas in lood herhaaldelijk een groot nadeel te zijn. Vanuit dit probleem is de Flexibel Glas in lood oplossing ontstaan. De voordelen?

Extra sterk en veilig

Behoudt glas in lood uitstraling

Bredere toepasbaarheid

Grotere ontwerpvrijheid

Onderhoudsvriendelijker

Reparatievriendelijker

Hoogwaardige isolatie

Inspiratie nodig?

Gaat u ook voor kwaliteit?