Monumentaal Glas in Lood?

Op zoek naar mogelijken om uw Glas in Lood te verduurzamen? Dezelfde monumentale Glas in Lood uitstraling maar ook isolerend en sterk!  Geniet van de vele extra voordelen!

 

 

Monumentaal Glas in Lood maar dan wel een hoge isolatiewaarde:

Van Lagen Glas in lood is al meer dan 25 jaar specialist in ambachtelijk glas in lood. Vanuit dit probleem dat bij monumentale panden er niets gewijzigd mag worden aan het uiterlijk van het pand is de oplossing Monumentaal Glas in lood ontstaan. De voordelen?

Behoudt van de monumentale glas in lood uitstraling

Geschikt voor oude monumentale panden

Reparatievriendelijk

Hoogwaardige isolatie

Goede geluidsisolatie

Extra sterk en veilig

Deatil monumentaal glas-in-lood
Monumentaal Glas in Lood. Zowel de uitstraling als de voordelen van Isolatie

Ontdek de mogelijkheden voor uw monumentale pand:

Echte Glas in Lood uitstraling behouden en toch geïsoleerd glas in lood laten maken?

Dat is mogelijk: door gebruik te maken van Monumentaal Glas in Lood. Dit Glas in Lood houdt in dat wij aan de buitenzijde van het isolatieglas het authentieke Glas in Lood plaatsten. Hierbij kunnen wij meestal uw huidige Glas hergebruiken. Met onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat de buitenkant eruit komt te zien zoals het authentieke Glas in Lood maar u wel het comfort heeft van isolatieglas.

Het Monumentaal Glas in Lood heeft een traditionele uitstraling. Groot voordeel van het gebruik van Monumentaal Glas in Lood is dat deze ook uitstekend te herstellen is wat een vereiste is van Glas in Lood in een monumentaal pand. Tot voor kort was er geen oplossing dan het plaatsen van voorzetramen om toch nog enige isolatie te krijgen. Wij zijn daarom heel blij met deze innovatie en kunnen hierdoor het beste van Glas in Lood en isolatie met elkaar combineren.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw huis, neem gerust contact met ons op.

Monumentaal Glas in Lood geplaatst in een monumentaal pand
monumentaal pand met glas-in-lood-5
Monenentaal Glas in Lood aanzicht van buiten
monumentaal pand met glas-in-lood 4
Monenentaal Glas in Lood aanzicht van binnen

Monumentaal Glas in Lood ruiten kunnen verwerkt worden in (gasbevulde) uitstekend isolerende hoogrendementsbeglazing. Informeer bij ons naar de mogelijkheden die er voor u zijn.

 

Monumentaal pand volledig voorzien van Monumentaal Glas in Lood
Monumentaal Glas in Lood

Beschadigingen in een monumentaal glas in lood ruit zijn vaak goed te repareren.
Ramen of deuren zijn in veel gevallen zelfs aan huis te repareren! Dit heeft voordelen:

  • Uw glas in lood ruit hoeft niet uit uw deur of kozijn.
  • Schilderwerk blijft intact.
  • Lagere kosten.

Monumentaal Glas in lood biedt nog een extra voordeel aan dit rijtje: 

  • Minder kans dat reparatie nodig is.
  • Eenvoudiger te repareren.

Doordat monumentaalglas in lood sterker is, is reparatie minder snel nodig. Daarnaast zijn eventuele beschadigingen vaak klein. Door de opbouw van monumentaal glas in lood zijn ze daarnaast ook nog eens makkelijker en sneller te repareren dan het geval is dan bij traditionele glas in lood variant!

Stof en vuil zijn vijand van traditioneel glas in lood.  Met name voor enkelglas toepassingen: Doordat losse glas in lood ruitjes in loodprofiel zijn bevestigd kan er langs de rand van elk ruitje stof en vuil tussen het glas en het loodprofiel terecht komen.

Dit maakt het traditionele glas in lood minder onderhoudsvriendelijk. Onderhoud van traditioneel glas in lood is dus wat bewerkelijker en belangrijk voor de levensduur van uw glas in lood raam!

Monumentaal Glas in lood is de oplossing voor onderhoudsvriendelijkheid! Doordat het glas in lood op een enkel glaspaneel wordt aangebracht is het niet alleen sterker, maar valt het ook makkelijker en sneller even af te nemen. Stof en vuil kan nu namelijk niet meer tussen uw glas en het lood terecht komen!